Hårfarge som vaskes ut barn

Tenåringar prøvde utvaskbar hårfarging – fargen sat fast i …

Midlertidig hårfarge som sprayes i og vaskes ut etter 1 vask. Med denne sprayen kan du lage striper eller mønster. Kan brukes på barn. 5 på lager.

Prøver ut L’ORÉAL COLORISTA WASHOUT hårfarge for barn …

Lilla hårfargespray | Passer for både barn og voksne | RiffRaff.no

Farget hårspray, hårfarge i sprayboks, midlertidig. Vaskes bort med sjampo. Ristes før bruk, spray med korte “spraydusjer”, … Kle deg ut med ekle briller …

Midlertidig hårfarge som sprayes i og vaskes ut etter 1 vask. Med denne sprayen kan du lage striper eller mønster. Kan brukes på barn.

lilla hårfarge spray (Mystic Heather) – RiffRaff.no

Hårspray/hårfarge Lilla

Magic Retouch vaskes enkelt ut med sjampo og gir en midlertidig gråhårsdekning. … Fargesprayen smelter perfekt sammen med hårfargen din og tørker raskt.

Farget hårspray, hårfarge i sprayboks, midlertidig. Vaskes bort med sjampo. Ristes før bruk, spray med korte “spraydusjer”, avstand ca. 20 cm. Ikke spray i ansiktet, beskytt klær og omgivelser. Kan ikke brukes på farget, bleket eller permanentbehandlet hår, heller ikke på tynt og fint, lyst barnehår. Test først på en liten hårlokk. Oppbevares og brukes i romtemperatur. Innhold 125 ml.Lilla

Hårspray/hårfarge Lilla – Panduro

Magic Retouch

11. des. 2018 — Hårfarging er ikke å sammenlikne med ltit sminke, barnevennlig neglelakk eller fargespray beregnet på barn som man kan vaske ut.

Få varene levert hjem på døren, til ditt nærmeste utleveringssted eller sendt til din nærmeste Europris-butikk.

Magic Retouch – Europris

13. jan. 2006 — Jeg er skeptisk til hårfarge som skal vaskes ut etterhvert, min erfaring er at når man har lyst hår så sitter ting mye lenger. Har ett barn …

5 åringen fikk håret sitt permanent farget av stemor – Side 4

Hårfarge til barn? – Foreldreportalen

3. feb. 2017 — Hårfarge og barn … Ja så lenge det kan vaskes ut med sjampo så synes jeg det er helt greit. Datteren min er 11 nå men har opp gjennom …

Hårfarge til barn? Generell diskusjon

Hårfarge til barn? – Foreldreportalen

Lag kule striper eller farg håret helt grønt med denne fargesterke hårsprayen! Perfekt til karneval og Halloween, og vaskes ut med vanlig shampo.

Hårfarge og barn – Skravle – Foreldreforum

Hårspray – Grønn | extra-leker.no

10. okt. 2006 — Greit nok for meg, om det finnes en hårfarge som kan brukes på barn som er lett å ta i og lett å vaske ut, og ikke er skadelig på noen måte.

Lag kule striper eller farg håret helt grønt med denne fargesterke hårsprayen! Perfekt til karneval og Halloween, og vaskes ut med vanlig shampo.

Hårspray – Grønn | extra-leker.no

Keywords: hårfarge som vaskes ut barn