Kiwi Moholt – Åpningstider og informasjon om butikken

Kiwi Moholt er en populær dagligvarebutikk i Trondheim som tilbyr et bredt utvalg av matvarer, dagligvarer og husholdningsartikler. Butikken har en praktisk beliggenhet i Moholt studentby, og er et viktig handelssted for både studenter og lokalbefolkningen.

Åpningstider

For de som ønsker å handle hos Kiwi Moholt er det viktig å være oppmerksom på butikkens åpningstider. Her er Kiwi Moholt’s ordinære åpningstider:

Dag Åpningstid
Mandag – fredag 07:00 – 23:00
Lørdag 08:00 – 21:00
Søndag 09:00 – 21:00

Det kan være lurt å merke seg at åpningstidene kan variere i perioder med helligdager, så det kan være en god ide å dobbeltsjekke åpningstidene i forkant.

Utvalg og tjenester

Kiwi Moholt tilbyr et bredt spekter av dagligvarer og matprodukter. Butikken har et godt utvalg av ferske frukt og grønnsaker, meieri- og kjøttprodukter, frossenmat, brød og bakervarer, samt et bredt utvalg av sjokolade, snacks og drikkevarer. I tillegg finner du også husholdningsartikler, hygieneartikler og andre nødvendighetsprodukter.

Butikken har også en rekke tjenester tilgjengelig for sine kunder. Dette inkluderer blant annet minibank, pakkeinnhenting, og et godt utvalg av økologiske og miljøvennlige produkter.

Kundevennlighet

Kiwi Moholt er kjent for sin gode kundeservice og vennlige personalet. Butikken legger til rette for en enkel og effektiv handleopplevelse, og tilbyr et ryddig og oversiktlig butikkmiljø. Med sine lange åpningstider gjør Kiwi Moholt det mulig for kundene å handle på et tidspunkt som passer dem best.

Oppsummering

Kiwi Moholt er en populær dagligvarebutikk som tilbyr et bredt spekter av matvarer og husholdningsartikler. Med sin beleilige beliggenhet i Moholt studentby er butikken et viktig sted for både studenter og lokalbefolkningen. Husk å sjekke de aktuelle åpningstidene for å være sikker på at du får handlet når du trenger det. Kom innom Kiwi Moholt for en hyggelig handleopplevelse!

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke åpningstider har Kiwi Moholt?

Kiwi Moholt har åpent fra mandag til lørdag fra kl. 07.00 til kl. 23.00. På søndager er butikken åpen fra kl. 09.00 til kl. 21.00.

Hva er adressen til Kiwi Moholt?

Adressen til Kiwi Moholt er Moholt Allé 5, 7050 Trondheim.

Har Kiwi Moholt parkeringsmuligheter?

Ja, Kiwi Moholt har et parkeringsområde for kundene sine.

Hvilke betalingsmetoder aksepterer Kiwi Moholt?

Kiwi Moholt aksepterer både kontant betaling og elektronisk betaling som bankkort og Vipps.

Kan jeg handle på Kiwi Moholt uten medlemskap?

Ja, du kan handle hos Kiwi Moholt uten medlemskap.

Finnes det tilbud eller kampanjer på Kiwi Moholt?

Kiwi Moholt har jevnlig tilbud og kampanjer på ulike produkter.

Er Kiwi Moholt tilgjengelig for online shopping?

Nei, for øyeblikket tilbyr ikke Kiwi Moholt online shopping.

Hvilke andre tjenester tilbyr Kiwi Moholt?

I tillegg til dagligvarehandel tilbyr Kiwi Moholt også tjenester som post-i-butikk og utleie av panteautomat.

Er Kiwi Moholt kjent for å ha god kundeservice?

Ja, Kiwi Moholt har et omdømme for å ha god kundeservice og imøtekommende personale.

Hvilke produkter finner jeg vanligvis på Kiwi Moholt?

På Kiwi Moholt finner du et bredt utvalg av dagligvarer, inkludert ferske frukt og grønnsaker, meieriprodukter, kjøtt, brød og hygieneprodukter.

Artiklen Kiwi Moholt – Åpningstider og informasjon om butikken har i gennemsnit fået 4.9 stjerner baseret på 20 anmeldelser