Lekeklokke barn

Klokker, nattklokker og vekkerklokker til barn – Lekekassen

Klokker, nattklokker og vekkerklokker til barn

En klokke med lysprojektor sender ut et behagelig og beroligende lys hvor barnet kan falle i søvn mens en projeksjon av favoritt-karakteren lyser i taket.

Lær deg klokken og pass tiden med en klokke på håndleddet eller på veggen. Kanskje det er dine helter fra TV og film som hjelper deg og passer på at du kommer deg dit du skal til rett tid. Noen barn våkner svært tidlige, og det er vanskelig å vite forskjell på natt og dag, med en nattklokke kan man på en enkel måte vise og lære barnet dette. 

Armbåndsur til barn – Clas Ohlson

Klokke til barn. Barneklokken har en pedagogisk urskive som gjør det enklere å lære klokken. Med minuttviser og en fleksibel silikonreim.

Klokker for små barn 4-7 år |Barneklokker – Bjørklund

Bjørklund

Bjørklund har barneklokker til flere anledninger! Sjekk ut et stort utvalg merker, farger og stiler. Velg blant kjente klokkemerker som Gant og Club.

Klokker til barn – Zalando

Her hos Zalando kan barna finne en klokke med favorittfigurene sine på, eller annen søt eller tøff grafikk som gjør det ekstra stas å feste den på armen.

Barneklokke | Stort utvalg klokker til barn i forskjellige varianter

Stort utvalg av klokker til barn, både gutter og jenter i forskjellige aldre. Her finner du herlige klokker til prinser og prinsesser.

Barneklokker | Funksjonelle armbåndsur til barn – Jollyroom

Barneklokker | Funksjonelle armbåndsur til barn | Jollyroom

Med et armbåndsur på armen, blir det lekende lett for barnet ditt å lære seg klokken. En analog klokke har en synlig urskive med visere og tall, og barna får …

Kjempestilige, funksjonelle og komfortable barneklokker med heftige og barnevennlige motiver. Lego Friends, Star Wars, Minions med mer! Gode priser!

Barneklokker – Se Vårt Utvalg av kvalitets klokker til Barn

Finn klassiske armbåndsklokker og digitale-klokker til gutter og jenter hos Klokkegiganten.no Kjøp en klokke som varer lenge, vi har både vanntett til …

Finn klassiske armbåndsklokker og digitale-klokker til gutter og jenter hos Klokkegiganten.no Kjøp en klokke som varer lenge, vi har både vanntett til bading, og analoge klokker som er perfekt til å lære klokken med. Kjøp online i dag med hurtig levering!

Best pris på barneklokke, klokke barn – Prisguiden

Best pris på barneklokke, klokke barn – Se priser før kjøp i Prisguiden

Sammenlign pris på barneklokke, klokke barn. Vi hjelper deg å velge blant 35 varer. Se beste pris fra over 700 butikker.

Lekeklokke i tre, 4 valg – Sprell

Lekeklokke i tre, 4 valg | Sprell – veldig fine leker og barneromsinteriør.

Morsom klokke i tre, perfekt introduksjon til å lære seg klokka! Sprell har stort utvalg av morsomme småting.

Keywords: lekeklokke barn