Løsnegler barn

Black Kittens – 12 stk Løsnegler til BARN – Superkul.no AS

Hos Vitusapotek finner du løsnegler i ulike farger og lengder som kan festes ved hjelp av neglelim eller limputer som enkelt klistres fast på neglen. Nail Wraps …

Løsnegler – Vitusapotek

Løsnegler | Vitusapotek

Kunstige negler, falske negler, negleforlengelser – kjært barn har mange navn. Løsnegler er bokstavelig talt en kunstig negl som du setter på toppen av din …

Noen ganger er det vanskelig å holde neglene velstelte. Da kan løsnegler og Nail Wraps være et godt alternativ. Finn løsnegler hos Vitusapotek.

Flotte, selvklebende løsnegler for barn – Panduro

Flotte, selvklebende løsnegler for barn

Oppdater neglene dine med H&Ms utvalg av løsnegler og press-ons. Velg blant et stort utvalg av produkter.

Morsomme, fargerike og lekne selvklebende løsnegler med gøyale motiver i form av regnbuer, enhjørninger og mye annet som man blir glad av. Størrelsen er beregnet for barn. Tørker neglene, kan de settes på igjen med et godkjent hudlim – se artikkelnummer 800898. Fra 3 år.

Make it Real Glitter Girls Nail Party – Lekekassen

Make it Real Glitter Girls Nail Party – løsnegler, neglelakk og klisteremerker for perfekt manikyr 2306

Make it Real Glitter Girls Nail Party lar deg legge den perfekte manikyren. Sett på negler og velg neglelakk eller negleklistremerker. Klistremerkene har fargerike motiver for en spennende look. Match neglene med hjerteringen. Fra 8 år og oppover.

Løsnegler – Makeup – KICKS

KICKS tilbyr et bredt sortiment av løsnegler med ulik finish og effekter. Styrk, forleng og skap en luksuriøs look med salongfølelsen hjemme.

Løsnegler | Kjøp flotte kunstige negler | 3-6 dagers levering

Kjøp og sett på løsnegler selv – så er du klar til fest! Vi har et stort utvalg av forskjellige farger og mønster. Gratis frakt!

Løsnegler | Lindex

Kjøp Løsnegler for 69,50 på Lindex

Løsnegler – Put A Bling On It – Beauty all | H&M NO

Løsnegler og press-ons | H&M NO

Keywords: løsnegler barn