Nattklokke barn

Sam nattklokke, blue | Barnashus.no

En nattlampe gir et behagelig lys og virker betryggende for barnet ved leggetid. I vårt utvalg av nattlamper finner du nattlys i ulike varianter til barn.

KidSleep Søvntrener, Classic, Hvit – Mimmis.no

Mimmis.no | KidSleep Søvntrener, Classic, Hvit

Kid`Sleep er en klokke som viser barnet om det skal sove eller kan stå opp ved hjelp av bilder. Den fungerer også som et vanlig digitalur for voksne.

KidSleep Classic er en “klokke” som viser om barnet skal sove eller stå opp. Den fungerer som både sove/våken indikator, vekkerklokke og nattlampe i ett.

Nattlamper | Nattlys og nattbordslamper til barn – Jollyroom

Nattlamper | Nattlys og nattbordslamper til barn | Jollyroom

Finn nattlampe til barn og baby hos Jollyroom! Klikk inn for å velge blant nattlamper og nattlys til barnerommet. 365 dagers åpent kjøp på alle nattbordslamper!

Klokker, nattklokker og vekkerklokker til barn – Lekekassen

Klokker, nattklokker og vekkerklokker til barn

Lær deg klokken og pass tiden med en klokke på håndleddet eller på veggen. Kanskje det er dine helter fra TV og film som hjelper deg og passer på at du kommer deg dit du skal til rett tid. Noen barn våkner svært tidlige, og det er vanskelig å vite forskjell på natt og dag, med en nattklokke kan man på en enkel måte vise og lære barnet dette. 

KidsSleep Vekkeklokke og nattlampe, Hvit med kanin

KidsSleep Vekkeklokke og nattlampe, Hvit med kanin | Sprell – veldig fine leker og barneromsinteriør.

Vekkeklokke, nattlampe og hjelp til barn som ikke kan klokken – så de kan vite når det er sovetid og når det er våkentid.

Nattlampe barn test: Markedets 7 beste nattlamper (2022)

Kjøp Kid’Sleep nattlampe og klokke til barn hos med24.no

Bruk Kid’Sleep fra barnets fødsel som en tradisjonell nattlampe. Lampen er både utstyrt med en alarm og lydløs modus. Kjøp den enkelt på Med24.no!

Dag og nattklokke for reiser – Monka

Kid`sleep- Unik vekkeklokke for barn! Nå også i reiseutgave.

Kid`sleep- Unik vekkeklokke for barn! Nå også i reiseutgave. | FINN torget

Å høre "Mamma! Pappa! Jeg er vååååken" klokken 05:30 er ikke musikk i alles ører. Kid`Sleep er en klokke som viser barnet om det skal sove eller kan stå opp ved hjelp av bilder. Den fungerer også som et vanlig digitalur for voksne. Klokken leveres med to display: Ett med "dag- og natt kanin", og ett med "sovekanin" om klokken istedet skal brukes som nattlys. Produktet kan selges til nyfødte, da man da bruker den som nattlys. Etter hvert som barnet blir større, kan man bytte plater og bruke den som "klokke". Kid`Sleep kan også settes på med lyd. Dette vil være mer aktuelt for barn som begynner på skolen. Klokken er ikke noe leketøy, så vi anbefaler at den henges opp på vegg – utenfor barnets rekkevidde. Det følger med ekstra sett med lyspærer. Kid`Sleep er et helt nytt produkt på markedet. Teknologien er patentert og den ble nominert til "Innovation Award" på Kind & Jugend messen i Köln i 2006. Vi har også fått inn reiseutgaven som går på batteri. For å bestille besøk vår nettbutikk : www.barnetrend.no Alle som bestiller før jul får med gratis ekstra display!

Keywords: nattklokke barn