Nrk barn ikke brud

TV-aksjonen 2021 – Barn, ikke brud – NRK TV

Bli med når artister, kjendiser og hele Norge samles om årets TV-aksjonen, som i år går til Plan og kampen mot barneekteskap.

Barn, ikke brud» – ett år etter TV-aksjonen | Blimed

«Barn, ikke brud» – ett år etter TV-aksjonen | Blimed – TV-aksjonen NRK 2022

25. okt. 2022 — Aksjonen «Barn, ikke brud» samlet inn hele 262,7 millioner kroner. Nå er arbeidet med å bekjempe barneekteskap godt i gang.

«Barn, ikke brud» – ett år etter TV-aksjonen

Tv-Aksjonen NRK 2021: Barn, ikke brud – Statsforvalteren

Tv-Aksjonen NRK 2021: Barn, ikke brud | Statsforvalteren i Agder

7. sep. 2021 — Organisasjonen jobber med de mest marginaliserte barna i verden. Der barn ikke har det bra, har jenter det verst. Derfor setter Plan jenter …

TV-aksjonen 2021 – Barn ikke brud – YouTube

24. des. 2021 — Norske FM-sendere bekjemper barneekteskap i Malawi . TV-aksjonen NRK. TV-aksjonen NRK. •. 131 views • 1 year ago.

TV-aksjonen 2021: Barn, ikke brud | Plan International Norge

TV-aksjonen 2021 går til Plans arbeid for å bekjempe barneekteskap i fem av de landene der problemet er størst. Les mer om hva vi skal bruke pengene til …

TV-aksjonen 2021 går til Plans arbeid for å bekjempe barneekteskap i fem av de landene der problemet er størst. Les mer om hva vi skal bruke pengene til her.

TV-aksjonen NRK Barn, ikke brud – blimed.no

Siden 1974 har vi hvert år samlet oss til innsats og dugnadsarbeid for en viktig sak. Dette har blitt en fin tradisjon, og totalt har vi samlet inn mer enn …

TV-aksjonen NRK – Rendalen kommune

TV-aksjonen NRK. … Den arrangeres av NRK i samarbeid med utvalgte organisasjoner. Formålet bestemmes av et innsamlingsråd i NRK. … 2021: Barn, ikke brud.

TV-aksjonen NRK

Barn, ikke brud – LUND KOMMUNE

18. okt. 2021 — Barn, ikke brud. TV-aksjonen 2021 – NRK søndag 24. oktober: … La barn vie seg til livet, og støtt kampen mot barneekteskap!

Hvert tredje sekund blir en jente giftet bort et sted i verden. Det blir også barndommen, drømmene, friheten og mulighetene hennes. Barneekteskap bremser utvikling og opprettholder fattigdom. 

TV-aksjonen 2021 – Feda skole – Barn, ikke brud – Spleis

Feda skole – Barn, ikke brud – TV-aksjonen 2021 | Spleis fra SpareBank 1

Feda skole – Barn, ikke brud – TV-aksjonen 2021. TV-aksjonen NRK 2021 går til Plans arbeid mot barneekteskap. Bli med å støtt TV-aksjonen!

Med Spleis kan du lekende lett lage en digital innsamlingsaksjon og samle inn penger til å oppfylle både små og store drømmer.

Keywords: nrk barn ikke brud