Ola braanaas barn

Ola Braanaas – Wikipedia

Ola Braanaas (født 1962 på Hamar) er en norsk fiskeoppdretter, gründer og forretningsmann, bosatt på den vesle holmen Svinøyna i Gulen kommune.

Milliardær tar med seg kone og barn til Bø: – Sparer over en …

Milliardær tar med seg kone og barn til Bø: – Sparer over en halv million i uka på å flytte

1. des. 2021 — Nå flytter gründer Ola Braanaas i Firda Seafood-konsernet til Bø i Vesterålen, ifølge ham for å dempe byrden på livsverket og lokalsamfunnet …

BØ: Nye regler for verdisetting av opprettskonsesjoner mangedobler papirverdien på familieeide, lokale selskap. Nå flytter gründer Ola Braanaas i Firda Seafood-konsernet til Bø i Vesterålen, ifølge ham for å dempe byrden på livsverket og lokalsamfunnet i Gulen.

Ola Braanaas – Då mor og far pantsette huset – Framtidsfylket

Då mor og far pantsette huset | Framtidsfylket

Då eg var barn måtte vi til dømes spare til sykkel. Det tok gjerne eit år å leggje seg opp pengar på bok. Då tek du godt vare på den sykkelen.

Læraren og sjukepleiaren kausjonerte for at sonen skulle få satse på settefiskoppdrett. No er sonen Sogn og Fjordane sin einaste milliardær.

Laksemilliardær Ola Braanaas flytter til «skatteparadiset» Bø

Laksemilliardær Ola Braanaas flytter til «skatteparadiset» Bø: – Jeg kan ikke bli selskapets verste fiende – E24

1. des. 2021 — 59-åringen er født på Hamar, men bodde flere år i Bodø som barn. – Vi har sterke røtter i Nordland. Familien min har hatt et småbruk i Steigen …

Norske lakseoppdrettere utenfor børs stålsetter seg for skattesjokk i 2022. Firda-eier Ola Braanaas venter å spare nær 31 millioner i året på å flytte fra Gulen til Bø i Vesterålen.

Ola Braanaas | – Vi ødelegger norsk ungdom med oljeluksusen

9. aug. 2012 — Sogns eneste milliardær Ola Braanaas har vært kommunist og punkebassist. … og at skolen heller bør sørge for at barn får høy selvtillit.

Norge svimer rundt i en eneste oljerus som ødelegger mange ifølge milliardæren Ola Braanaas.

Ola Braanaas flytter til Bø for å spare skatt | IntraFish.no

1. des. 2021 — Milliardær Ola Braanaas tar med seg familien og flytter til Bø i Vesterålen. … Han tar tar med seg kone og et barn på fire år og flytter …

Milliardær Ola Braanaas tar med seg familien og flytter til Bø i Vesterålen.

Den eneste milliardæren i Sogn – Bergens Tidende

Den eneste milliardæren i Sogn

8. aug. 2012 — Ola Braanaas har vært kommunist og punkebassist. … er omtrent slik 50-åringen opplevde det som barn da han så; “Vi på Saltkråkan” på TV.

Ola Braanaas har vært kommunist og punkebassist. Nå er han oppdretter, dyslektiker, forfatter og milliardær.

Laksemillionærens våte hotelldrøm – DN

Laksemillionærens våte hotelldrøm | DN

18. sep. 2017 — Da oppdretter Ola Braanaas (55) gikk trøtt, ga han seg selv ett år … Daglig leder Nihat Kirca bor på Skjerjehamn med kona Nina og barna.

Da oppdretter Ola Braanaas (55) gikk trøtt, ga han seg selv ett år til å gjenbygge det gamle handelsstedet Skjerjehamn som turiststed. – Målet var å lage fest her ute i ingenting.

Ola Braanaas | Kapital

Ola Braanaas. Eier og konsernsjef Firda Seafood Group. Foto: Anders Horntvedt. Født1962. BostedGulen. Utdannelse. BransjeSjømat. Formue. Ligningsformue.

Keywords: ola braanaas barn