Simen agdestein barn

Simen Agdestein – Hemneslekt

Simen Agdestein: Hemneslekt

12. feb. 2022 — Jeg er ekstremt lite opptatt av ting, men de tre barna mine, dem er jeg opptatt av, sier Simen Agdestein, som i fjor ble valgt til president …

Simen Agdestein: Hemneslekt

– Det var ikke gitt at livet mitt skulle bli så godt – Aftenposten

– Det var ikke gitt at livet mitt skulle bli så godt

10. nov. 2016 — GÅR HVERT TIL SITT: Simen Agdestein og Marianne Aasen Agdestein flyttet fra hverandre i vår. … De to har tre barn sammen.

– Medaljer og pokaler er bare luft

Skal vi danse: Skilles etter 12 års ekteskap – SeHer

Skal vi danse: Skilles etter 12 års ekteskap

Simen Agdestein (født 15. mai 1967 i Asker) er en norsk sjakkspiller og tidligere fotballspiller på eliteserienivå og på landslaget.

Den tidligere “Skal vi danse”-deltageren er ikke lenger en gift mann.

Simen Agdestein – Wikipedia

Simen Agdestein. Internasjonal Stormester i sjakk … Men jeg har også administrert og jobbet med sjakkurs for barn i alle aldre og på alle nivåer.

Simen Agdestein – Dragulf sjakklubb i Oslo og Akershus

26. jan. 2007 — Aasen Agdestein er stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet, og de har tre barn sammen. Sjakk som toppidrett – Hva gjør du nå, Simen Agdestein?

Hva gjør du nå, Simen Agdestein? – Nettavisen

Hva gjør du nå, Simen Agdestein?

20. jan. 2014 — Den danske forfatteren Rasmus Ankersen har skapt stor debatt i Danmark med påstanden om at «det er uansvarlig ikke å presse barna sine» til å …

Før Magnus Carlsen ble født, og lenge før «Skal vi danse» ble lansert, var Simen Agdestein verdens 17. beste sjakkspiller og landslagsspiller i fotball – samtidig.

Simen Agdestein: – Magnus ble aldri presset – VG

Sjakk for barn♟♟av Simen Agdestein. Bok og brikker i ett. KUN KR 49.- #notabenemaloy.

Magnus Carlsens mangeårige trener, Simen Agdestein, skjønner ingen ting av de norske barneidrettsreglene. Men tror ikke at foreldrepress bør bli den nye modellen i norsk idrett.

Norli Måløy – Sjakk for barn av Simen Agdestein. Bok og …

Simen Agdestein er blant Norges fremste sjakkspillere gjennom tidene, og ble en mediefigur og et idol ikke minst fordi han samtidig var fotballspiller på …

Simen Agdestein – Norsk biografisk leksikon

Simen Agdestein – Norsk biografisk leksikon

Simen Agdestein er blant Norges fremste sjakkspillere gjennom tidene, og ble en mediefigur og et idol ikke minst fordi han samtidig var fotballspiller på landslagsnivå. Denne artikkelen er fra bokverket Norsk biografisk leksikon, utgitt 1999–2005 Innholdet i artikkelen er ikke oppdatert siden 2005. Se Store norske leksikon: Simen Agdestein for oppdatert informasjon.

Keywords: simen agdestein barn