Ståle solbakken barn

Ståle Solbakken – Wikipedia

Ståle Solbakken (født 27. februar 1968) er en norsk fotballtrener og tidligere fotballspiller som siden desember 2020 er trener for Norges herrelandslag.

Solbakkens familie måtte ha politibeskyttelse – SeHer

Ståle solbakken: Solbakkens familie måtte ha politibeskyttelse

5. apr. 2015 — Kona Anniken og barna Sondre (18), Ida (11) og Markus (15) bor nå på Hamar, mens pappa Ståle pendler mellom Hamar og «Kongens by» København.

– De fikk aldri fred. Hverken på skole eller fotballtrening, sier treneren om presset hans tre barn ble utsatt for.

Solbakken inviterte spiller på familiemiddag: – Han får ikke …

Solbakken inviterte spiller på familiemiddag: – Han får ikke møte barna sine

29. mar. 2020 — Ståle Solbakkens kaptein sliter med hjemlengsel som følge av koronakrisen. Da fikk nordmannen en idé om å invitere ham på familiemiddag.

Ståle Solbakkens kaptein sliter med hjemlengsel som følge av koronakrisen. Da fikk nordmannen en idé om å invitere ham på familiemiddag.

Markus Solbakken (20): – Jeg vil helst ikke spille under pappa

5. des. 2020 — Ståle Solbakkens sønn sier at et far og sønn-samarbeid er lite … Jeg tror det er flere barn som tenker likt og synes at det ikke er så ku.

Ståle Solbakkens sønn sier at et far og sønn-samarbeid er lite sannsynlig.

Solbakkens oppfordring: – Foreldre må holde kjeft – VG

6. jan. 2018 — HAMAR (VG) Ståle Solbakken (49) og Gjert Ingebrigtsen (51) er sterkt … Hvis foreldre ikke klarer å holde kjeft når barnet deres driver med …

HAMAR (VG) Ståle Solbakken (49) og Gjert Ingebrigtsen (51) er sterkt uenige i synet på deler av norsk talentutvikling, men suksesstrenerne har også et felles budskap til idrettsforeldre.

Ståle Solbakken: – Trenere må gi alle barn følelsen av å bli …

Ståle Solbakken: – Trenere må gi alle barn følelsen av å bli sett i løpet av en trening eller kamp

17. jan. 2018 — Ståle Solbakken (49) mener det er viktig at alle trenere gir barna en følelse av å bli sett i løpet av en trening eller kamp, …

Ståle Solbakken (49) mener det er viktig at alle trenere gir barna en følelse av å bli sett i løpet av en trening eller kamp, og at det viktigste målet for trenere bør være å ha med flest mulig – lengst mulig. – Barnetrenere bør bli målt på hvor mange spillere de klarer å beholde – ikke hvor mange pokaler som står i hylla etter endt sesong, mener Ståle Solbakken.

Solbakken har ikke ønsket å trene barna: – Det er sikkert både …

29. des. 2017 — Ståle Solbakken liker det han ser hjemme på Hamar. Neste år er sønnen Markus Solbakken klar for OBOS-ligaen med HamKam.

Datteren gjorde valget enklere for Solbakken – ABC Nyheter

Datteren gjorde valget enklere for Solbakken | ABC Nyheter

14. mai 2019 — Mer tid med familien var en forutsetning for at Ståle Solbakken skulle takke ja til fire nye år i FC København. Nå flytter kona og datteren …

Mer tid med familien var en forutsetning for at Ståle Solbakken skulle takke ja til fire nye år i FC København. Nå flytter kona og datteren til Danmark.

TV-mikrofonene fanget opp rasende Solbakken: – I helvete …

Landslaget, Ståle Solbakken | TV-mikrofonene fanget opp rasende Solbakken: – I helvete, Marcus!

30. mar. 2022 — Back-prestasjonene gleder Ståle Solbakken, som likevel lot Marcus … Samtlige av mine barn har fra to-årsalderen knytt skoa raskere enn det …

Back-prestasjonene gleder Ståle Solbakken, som likevel lot Marcus Holmgren Pedersen få høre det både underveis og etter kampen mot Armenia.

Keywords: ståle solbakken barn