Sturla lægreid familie

VM-kongen Sturla Holm Lægreid lader batteriene i …

VM-kongen Sturla Holm Lægreid lader batteriene i familiehytta på Årnes

19. jul. 2021 — Familien endte opp på Skei i Surnadal, hvor Torgils jobbet som veterinær i mange år. Mot slutten av 60-tallet bygde Torgils sønner, Per og Leif …

Sturla Holm Lægreid – Wikipedia

Sturla Holm Lægreid (født 20. februar 1997) er en norsk skiskytter som representerer Bærums Skiklub. Han tok fire gull, derav to individuelle, …

Lægreid har sjokkert skiskyttereliten – har onkel og tante som …

19. des. 2020 — Etter at Sturla Holm Lægreid (23) hadde jaktet sponsor i flere år uten … den første seieren betydde for familien og alle rundt at det gikk …

97-årgangens store triumf: Takket familien, venner, …

97-årgangens store triumf: Takket familien, venner, hverandre og meditasjon

27. mar. 2021 — UT PÅ TUR: Sturla Holm Lægreid og kjæresten Chloe Levins tok seg en lang skitur i Åre … så det skal bli godt å være med familien igjen.

Sturla Holm Lægreids tur mot stjernestatus i skiskyting er rett oppadgående. Han slutter bare ikke å vinne. Med seg på pallen får han kompisen Johannes Dale.

VM-konge Sturla Holm Lægreid inspirert av onkel Frode …

VM-konge Sturla Holm Lægreid inspirert av onkel Frode Kippe: – Et forbilde – VG

9. okt. 2022 — Det er ingen tvil om at banken vil tjene penger på lånet jeg har nå, sier skiskytter Sturla Holm Lægreid (25).

I Pokljuka ble kometen Sturla Holm Lægreid (24) VM-konge. På veien til toppen har skiskytteren blant annet latt seg inspirere av onkel og Lillestrøm-legende Frode Kippe (43).

Holm Lægreid og kjæresten stoppet av innreisereglene – VG

De strenge innreisereglene gjorde det umulig for Sturla Holm Lægreid (24) å ta med seg skiskytter-kjæresten hjem til Norge.

Sturla Holm Lægreid er ny MOT-ambassadør – MOT Norge

Skiskytter Sturla Holm Lægreid er ny MOT-ambassadør

Sturla Holm Lægreid – Store norske leksikon

Sturla Holm Lægreid brukte skattepengene på nytt hus

Skiskyting, Eiendom | Sturla Holm Lægreid brukte skattepengene på nytt hus:– Banken tjener vel litt penger på det lånet jeg har nå

– Ting gikk veldig fort, og jeg måtte grave dypt for å finansiere huset. Skattepengene jeg hadde satt av gikk med i sluket. Det er ingen tvil om at banken vil tjene penger på lånet jeg har nå, sier skiskytter Sturla Holm Lægreid (25).

Keywords: sturla lægreid familie, sturla holm lægreid familie