Sultne barn

Hjelp barn mot sult og underernæring – Redd Barna

Over 5,7 millioner barn under 5 år er truet av sult. Ingen barn skal trenge å gå sultne. Med din hjelp kan vi gi livreddende mat og hjelp til barna som trenger …

Underernæring og sult truer over 5,7 millioner barn under 5 år. Med din hjelp kan vi gi livreddende mat og hjelp til barna som trenger det mest.

Når barn sulter – Redd Barna

Hele 45 % av dødeligheten hos barn under 5 år kan tilskrives sult og underernæring. Det vil si barn som ikke får i seg nok eller riktig mat. Underernæring …

Hele 45 % av dødeligheten hos barn under 5 år kan tilskrives underernæring. Redd Barna jobber systematisk med helse og ernæring i hele verden.

Høstaksjonen 2022: Sultne barn trenger din hjelp

– La kresne barn legge seg sultne – Aftenposten

– La kresne barn legge seg sultne

Barn har ikke vondt av å legge seg sulten en gang iblant, mener lege og ernæringsekspert . Hun synes ikke foreldre skal gi etter og servere hva som helst, bare for å få barna til å spise.

Emosjonell sult hos barn: Hva du bør vite – Du er mamma

I dag vet vi at det finnes to typer sult: Fysisk sult og emosjonell sult. Den første refererer til sulten vi alle kjenner. Les mer i her!

Fattigdom: – Noen barn i Norge går sultne til sengs

Det er en myte at ingen barn i Norge går sultne til sengs.

Sult eller kjedsomhet? – NHI.no

Er det noen sultne barn her? – NRK

Kosthold for barn og unge – Helsenorge

Sunt kosthold for barna behøver ikke være vanskelig å få til. Her får du informasjon om middagsmat og drikke til kosttilskudd, sukker og matpakketips.

Keywords: sultne barn